verrukkelijk vechtdal asperges

  Natuurlijk kan het altijd nóg makkelijker: ga asperges eten in één van de vele aspergerestaurants in het Vechtdal. Dan hoef je alleen maar aan te schuiven en te genieten van de beste asperges uit de regio. Eet smakelijk!

  Smaakroutes & arrangementen met Asperges
  Beleef het Vechtdal tijdens een van de smaakroutes of arrangementen. Leuk om te doen met je partner of vrienden, familie of collega’s. Kies voor de vele smaakfietsroutes om lekker te scharrelen of leuke smaakwandelroutes. En dan afsluiten met een aspergemenu of nachtje in een smakelijk hotel naar keuze.

  Streekproducten met asperges
  Behalve aspergewijn en geschikte wijnen van De Reestlandhoeve om bij asperges te serveren bestaat er aspergebier van Pauw Bieren en uniek aspergebrood van Bakkerij van der Most en Sis&Bro Bakery. Bij de aspergekaas van Kaasmakerij Heileuver werden gedroogde aspergekoppen gemengd met de aspergelente-ui en hieruit ontstond een fris voorjaarskaasje. Aspergeboerderij Nijenhuis verkoopt naast de dagverse asperges ook aspergesoep, -saus, aspergetaart, -jam en aspergechutney.

  Meer inspiratie, aspergemenu’s, recepten en aspergeweetjes staan in het Aspergeboekje, gratis verkrijgbaar bij aspergetelers Tuinderij Van der Kolk, Aspergeboerderij Het Nijenhuis, de deelnemende horeca en streekproducenten en bij de Tourist Informatie Punten. Check: www.verrukkelijkvechtdal.nl/asperges.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.