Home / vakbeurs uiterlijke verzorging groeit door in hardenberg

Een recordaantal van 116 exposanten maken deze week hun opwachting tijdens Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg. De grootste beauty inkoopbeurs van Noordoost-Nederland biedt op 6, 7 en 8 mei voor iedere branche (visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, pedicures en nagelstylisten) een eigen programma aan.

vakbeurs uiterlijke verzorging groeit door in hardenberg

Groeiende populariteit
Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg kan jaarlijks rekenen op de belangstelling van duizenden beautyprofessionals. “De beurs zit in een positieve flow. Vorig jaar nam zowel het bezoekers- als het exposantenaantal toe. En die stijgende lijn is voor deze editie doorgetrokken, want het exposantenaantal is opnieuw gegroeid. Dat zien wij als de bevestiging dat de markt volledig achter ons concept staat, waarbij we ons richten op aandacht voor het individu, onbeperkt inkopen doen, laagdrempeligheid en gemoedelijkheid”, zegt Giny Hurink namens de beursorganisatie.

Uitgebreider aanbod voor visagisten en nagelstylisten
Alle beautybranches zijn ruim vertegenwoordigd in Hardenberg. Voor visagisten en nagelstylisten is het aanbod zelfs verder uitgebreid ten opzichte van vorige edities. “Daarmee zetten we een belangrijke stap naar een zo volledig mogelijk platform voor iedere branche. Bezoekers spraken namelijk de wens uit dat het aanbod voor visagisten en nagelstylisten wat meer uitgebreid mocht worden. Aan die behoefte is nu voldaan”, aldus Hurink.

Uitgebreid en interactief programma
Vakbeurs Uiterlijke Verzorging presenteert verder voor elke branche een aantrekkelijk programma met workshops, demonstraties, trainingen, lezingen en wedstrijden. Visagisten komen helemaal aan hun trekken op het visagieplein. Hier worden op alle beursdagen professionele demonstraties aangeboden. Nieuw dit jaar is de Eye Lash wedstrijd op zaterdag in samenwerking met Perfect Eyelash.

Benelux Kampioenschap Salon Succes
Voor schoonheidsspecialisten zijn er gratis open trainingen en demonstraties van behandelingen waarmee zij hun aanbod kunnen uitbreiden. Voor pedicures zijn er doorlopend demonstraties bij te wonen op het pedicureplein en worden lezingen verzorgd in de lezingruimte. Masseurs kunnen demo’s bijwonen op de stands van Kathleen Kay, Magneet Massage en Bellabaci. Voor nagelstylisten zijn er op alle dagen demonstraties en op de zondag vindt het Benelux Kampioenschap Salon Succes 2017 plaats. Het volledige programma is te vinden op de beurssite: www.vakbeursuiterlijkeverzorging.nl

Openingstijden
Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg is op 6, 7 en 8 mei 2017 te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren is voor alle bezoekers gratis bij Evenementenhal Hardenberg. Belangstellenden kunnen hun e-tickets aanvragen via www.evenementenhal.nl/uv-hb

Lees ook

Noodbevel in Dalfsen afgelopen zaterdagnacht

DALFSEN – Gisteravond is er voor een deel van het dorp Dalfsen door burgemeester Erica …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.