v v marienberg neemt afscheid in stijl tegen oud profs heracles almelo

  Onder een heerlijk lentezonnetje werd er op een mooie grasmat om 19:15 afgetrapt. Uiteraard ging het er sportief aan toe, maar Mariënberg wilde natuurlijk niet onder doen voor de oud-profs en voetbalde er vrolijk op los. Dat de sluwheid, rust en jarenlange ervaring er nog steeds bij de oud-spelers van Heracles inzaten werd ook al gauw duidelijk. Weliswaar werden ze nog niet gevaarlijk voor, tevens oud-Heracles, goalie Chris Regeling maar er werden wel een aantal speldenprikjes uitgedeeld. Niet geheel tegen de verhouding in kwam Oud-Heracles dan ook op voorsprong. Na een misverstand op het middenveld kon de spits alleen op Chris af, omzeilde hem en kon in een leeg doel scoren.

  Na rust tapte Mariënberg uit een ander vaatje. Rolf Hofsink kwam in het veld en benutte de vrije ruimte die er lag optimaal. Hij wist tot maal 2 de keeper te verslaan en bracht Roodzwart op voorsprong.

  Toen de oud-profs ook nog met 10 man kwamen te staan, en geen wissels hadden, werd de ruimte alleen maar groter. Ondanks de vele kansen die er werden gecreëerd bleef het bij 2-1 voor Mariënberg.

  Tien minuten voor tijd werd er symbolisch op het veld al afscheid genomen van Ruud Buitenhuis, Arjan Breukelman, Chris Regeling, Sander van de Velde en trainer Hans Pullen. Zij ontvingen een bloemetje uit handen van de spelersraad.

  De avond kreeg een vervolg in de kantine. Eerst werd er nog kort stilgestaan bij het feit dat ook Bertin Veurink en Kevin Bolks de voetbalschoenen voor een jaartje in de kast laten staan. Daarna nam voorzitter Jan Hagedoorn het woord. Uit handen van Albert Kamp, teamleider en coach van Oud-Heracles, ontving hij een cheque welke besteed  kan worden binnen de club. Tevens ontving Mariënberg een voucher van een 20tal kaarten voor een thuiswedstrijd van Heracles.

  Vervolgens werd er nog persoonlijk aandacht geschonken aan de spelers die stoppen. Onder mooie woorden en anekdotes van de voorzitter kregen Ruud, Arjan, Chris, Sander en Hans uit handen van bestuurslid Herman Maathuis een aandenken aan hun periode bij Vv Mariënberg.

  Wij willen hen dan ook bedanken voor hun inzet en aanwezigheid de afgelopen jaren en wensen hen al het goeds toe in de komst.

  En zoals ze vast zelf ook wel weten… ‘ie bent altied welkom op ut Westerpark!’

  (EH)

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.