usv op halve kracht naast oranje zwart

  Bij USV was, na het behalen van het kampioenschap vorige week in de Wijk, de focus en concentratie niet meer echt aanwezig. Theo van ‘t Zand liet een aantal vaste waarden aan de kant en dat zorgde ook voor minder automatisme in het veld. Toch kwamen de blauwwitten de beginfase nog redelijk door en Thijmen Stegeman verzilverde in de 15e minuut met een prachtige kopbal een voorzet van Rick Timmerman, 1-0. Door onzorgvuldig verdedigingswerk kwamen de gasten na ruim een half uur door Tim Vredenburg verdiend op gelijke hoogte, 1-1.

  De tweede helft gaf een zelfde spelbeeld te zien. USV hoefde niet zo nodig en Oranje Zwart wilde maar al te graag. Dat had in de 71e minuut ook succes toen Rick Zantinge de Wanneperveners op voorsprong zette, 1-2. Arbiter van Lune was hierna de gebeten hond bij de gasten omdat hij in de slotfase zowel Peter Murris als Kor van der Meulen een rode kaart voorschotelde en USV twee minuten voor tijd een strafschop toekende. Penaltykiller Sander Schaeffer wist hier wel raad mee en bracht de thuisploeg in de slotminuten alsnog op gelijke hoogte, 2-2.

  Zondag staat voor USV de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Dan gaat het op bezoek naar Smilde. Op sportpark ‘t Kylot wordt er onder leiding van scheidsrechter Drost om 14.00 uur afgetrapt.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.