uitslag hippisch nieuwleusen

  Nadat de pony’s de benodigde proppen in waren gedraaid is Kirsten als eerste gestart met L’Esperanza in de klasse BB/E.
  Hiermee hebben zij een keurige 2e plaats behaald. Vervolgens snel van pony gewisseld om met Heitrak’s Evita in de klasse B/D te starten, daarmee heeft Kirsten ook een prijs behaald en wel de 5e plaats.

  Tijdens de concours op het terrein van Hippisch Nieuwleusen heeft Pien de Boer deze keer eens dressuur gereden. Met Orchid’s Sharla behaalde ze een 1e en een 4e plaats en met haar andere pony Moonlight een 2e en een 3e plaats. Dit alles in de klasse B-CDE.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.