Home / tweehonderd winkels blokken en marskramer dicht gevolgen vechtdal onduidelijk

tweehonderd winkels blokken en marskramer dicht gevolgen vechtdal onduidelijk

Dat meldt RTV Oost.

De gevolgen voor winkels in het Vechtdal zijn nog niet bekend. Ommen heeft zowel een Intertoys als een Blokker. Dalfsen telt geen vestigingen meer van een van de bovengenoemde bedrijven, terwijl Nieuwleusen een Marskramer en een Blokker heeft.

Door zich volledig te richten op slechts één winkelformule, Blokker, denkt het bedrijf beter en sneller te kunnen inspelen op de veranderde wensen van consumenten. Dat is nodig om in een zeer concurrerende markt het hoofd boven water te houden. De houdstermaatschappij Blokker Holding, waaronder alle ketens vallen, houdt op termijn helemaal op te bestaan.

Lees ook

Leerlingen De Polhaar lopen alternatieve wandeldriedaagse

DALFSEN – De oudervereniging van De Polhaar liet zich niet ontmoedigen door de afgelasting van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.