tweehonderd winkels blokken en marskramer dicht gevolgen vechtdal onduidelijk

  Dat meldt RTV Oost.

  De gevolgen voor winkels in het Vechtdal zijn nog niet bekend. Ommen heeft zowel een Intertoys als een Blokker. Dalfsen telt geen vestigingen meer van een van de bovengenoemde bedrijven, terwijl Nieuwleusen een Marskramer en een Blokker heeft.

  Door zich volledig te richten op slechts één winkelformule, Blokker, denkt het bedrijf beter en sneller te kunnen inspelen op de veranderde wensen van consumenten. Dat is nodig om in een zeer concurrerende markt het hoofd boven water te houden. De houdstermaatschappij Blokker Holding, waaronder alle ketens vallen, houdt op termijn helemaal op te bestaan.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.