Home / tweede editie van twenterand fiets 4 daagse

tweede editie van twenterand fiets 4 daagse

Elke dag wordt gestart vanuit een andere kern binnen de gemeente Twenterand, zodat er van de charme van de verschillende dorpen genoten kan worden. Er zijn vier nieuwe routes uitgezet van ongeveer 30 of 60 kilometer, die geheel bewegwijzerd zullen worden. De routes komen ook via een route-app voor mobiele telefoon beschikbaar.

Onderweg krijgen de fietsers ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een galerie aan te doen, een plaggenhut in het veen te bewonderen en een museum of kerk te bezoeken. Maar ook komen ze langs een palmenexpert. Bij de startpunten zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Eén of meerdere dagen meedoen is natuurlijk ook mogelijk. Inschrijven via www.puurtwenterand.nl of www.twenterandfiets4daagse.nl. Voor meer informatie kan men ook contact opnemen met Twenterand Tourist Info: info@puurtwenterand.nl of 0546-671778.

Lees ook

Joep Wennemars kwalificeert zich voor NK afstanden in Heerenveen

DALFSEN – Afgelopen zaterdag werd op IJsbaan De Schegge in Deventer de IJsselcup verreden. Dalfsenaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.