Home / trainer jan breukelman in technische staf regioteam hardenberg

trainer jan breukelman in technische staf regioteam hardenberg

Breukelman speelde veertien jaar in het eerste van HHC 1. Daarna stortte hij zich op het trainersvak. Hij was ondermeer trainer-coach van HHC A1, Bruchterveld, Vroomshoopse boys en Mariënberg. Daarnaast maakte hij deel uit van de technische commissie van HHC Hardenberg.

De selectie van het Regioteam is bekend gemaakt, maar door de deelname van zes gemeentelijke clubs – Balkbrug, Bergentheim, Dedemsvaart, Gramsbergen, Hardenberg ’85 en SCD ’83 – aan de nacompetitie, is het niet uitgesloten dat er mutaties in de selectie doorgevoerd moeten worden. Eén wijziging is al doorgevoerd. De plaats van Rob Wevers (Bergentheim) wordt overgenomen door zijn teamgenoot Nick Buitenhuis, de topscorer van de gemeente Hardenberg.

“Wij zullen verder even moeten afwachten of alle clubs in verband met nacompetitieverplichtingen spelers beschikbaar kunnen stellen”, vertelt teammanager Johan Gaasbeek. Hij voegt er aan toe dat hij graag een gedreven voetbaldier naast zich zou zien die over een aantal jaren de organisatie van de jaarlijkse wedstrijd op zich wil nemen. “Ik wil uiteraard wel de contacten blijven onderhouden met de buitenlandse teams die een wedstrijd tegen ons Regioteam willen spelen.”

De wedstrijd tussen Regioteam Hardenberg en Ajax Cape Town onder 20 begint om 19.30 uur.

Lees ook

Coalitie CDA, LPO en CU gaan voor structurele oplossing voor de ontsluiting Ommen

OMMEN – Al jarenlang wordt er gesproken over de verkeerssituatie in Ommen; de brug, de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.