Home / topnamen bij 8e editie jazz aan de vecht

topnamen bij 8e editie jazz aan de vecht

Door het contracteren van hoofdact New Cool Collective strikte de organisatie Neerlands bekendste jazz-ensemble met toppers als Benjamin Herman op sax, Joost Kroon op drums en David Rockefeller op trompet. De NCC staat garant voor een mix van latin, dance en salsa en de band treedt regelmatig op van Boedapest, Oeganda tot Japan en …. Dalfsen.

Met Robin Nolan voor de pauze, haalde Jazz aan de Vecht de ‘musical friend’ van George Harrison, Willy Nelson en Bill Wyman op het podium. Nolan startte zijn carrière als straatmuzikant in Amsterdam en brengt gypsy jazz à la Django Rheinhardt in de sfeer van onder andere de befaamde Hot Club de France. Twee tracks van hun debuutalbum ‘Mediterranean Blues’ haalden zelfs de film ‘Autumn in New York’ met Richard Gere en Wynona Ryder. Speciaal voor Jazz aan de Vecht is er een gastoptreden bij het Nolan-trio van de talentvolle Young Lady of Jazz, Kim Hoorweg.

Kaarten voor Jazz aan de Vecht en inschrijfformulier voor de jazzclinics zijn te vinden op de site van het festival www.jazzaandevecht.nl

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.