Home / topbands tijdens rockfest op 3 juni in nieuwleusen

topbands tijdens rockfest op 3 juni in nieuwleusen

De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Dilana Smith reist de hele wereld over voor de muziek. In Amerika stond ze onder andere in het voorprogramma van Aerosmith. Ze heeft twee Top 40 hits op haar naam staan en is ook ver buiten de Nederlandse landsgrenzen bekend. In Nederland was ze het afgelopen seizoen te zien in The Voice of Holland. Stoer en sexy en gewapend met een stem als een cirkelzaag die door metaal heen snijdt. Momenteel is ze bezig met haar ‘Dutch tour’.

The Ultimate Guns N’ Roses Tribute is de beste en gevaarlijkste Guns N’ Roses Tribute die er is. De band levert 100 procent de originele show uit de Use Your Illusion tijd begin jaren ’90. Deze tribute is een echte tribute, muzikaal en show. Alle originele gitaren, versterkers, backdrops en kleding. Alles is tot in het kleinste detail uitgezocht en met volle overgave gespeeld.

Het binnenpodium wordt bestegen door de jonge band The Broken Chains met Nieuwleusenaar Daniël ten Kate in de gelederen. Daarnaast verzorgt het radioprogramma Rocktrax met DJ Arnold Compagner de muziek voor, tussen de optredens en de afterparty in de binnenzaal.
Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro. Aan de kassa (indien beschikbaar) zijn ze 2,50 euro duurder. De voorverkoopadressen zijn: Cafetaria Het Witte Peerd en Klinge Tweewielers in Nieuwleusen. De kaarten zijn Online verkrijgbaar via www.vechtdalevenementen.nl 

 

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.