Home / thema avond in dalfsen over de politiek en het volk

Op donderdag 18 mei organiseert Het Trendbureau  van 19.00 tot 22.00 uur een bijeenkomst in de Trefkoele+ in Dalfsen. Thema die avond is 'De politiek en het volk. Hoort u de stem van de zwijgende meerderheid?' Nederland maakt zich druk over groeiende polarisatie, echter cijfers tonen aan dat de zwijgende meerderheid hier een meer genuanceerde mening over heeft. Hoe zorgen we dat ook die stem gehoord wordt?

thema avond in dalfsen over de politiek en het volk

Nederland maakt zich zorgen over groeiende tegenstellingen. Zijn die er ook in Overijssel? Het Trendbureau organiseert in de maanden mei en juni zes bijeenkomsten over de trends. En over de vraag: hoe kunnen we reageren op grotere spanning in de samenleving?

Sprekers:
– Pieter Jan de Klok (Universiteit Twente) In gesprek met de zwijgende meerderheid.
– Ferenc van Damme (Provincie Overijssel) De burger bestaat niet.
– Hans Peter Benschop (Trendbureau Overijssel) De tegenstellingen tussen elite en het volk: feit en fictie.

De thema-avond vindt plaats in Kulturhus Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. De bijeenkomst is gratis en aanmelden kan hier of via info@trendbureauoverijssel.nl. Neem voor meer informatie contact op met het Trendbureau Overijssel via info@trendbureauoverijssel of 038 499 9494 / 06 10797182.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Mijn verwondering gaat meerdere malen uit naar diverse vormen van kunst. Ik heb vaak ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.