Home / techniekdagen in raalte en lemelerveld

Drie Raalter en drie Lemelerveldse bedrijven openen op vrijdag 13 en zondag 15 oktober de deuren voor leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Dit in het kader van de jaarlijkse Techniekdagen Onderwijs Salland van het Platform Techniek Salland.

techniekdagen in raalte en lemelerveld

Het gaat om de Raalter bedrijven Van der Vegt Fijnmetaal, Heijcon 3D Solutions en Metaal en KaWe en CPR en de Lemelerveldse bedrijven Lenferink Schilders- Afbouw en Vastgoedonderhoud, Geissler Installatietechniek en Nijenkamp Stalinrichting.

Daarnaast is het die dagen ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan de nieuwbouw van zwembad Tijenraan. Naar verwachting zullen zo’n 1.500 tot 2.000 kinderen deelnemen aan deze dagen. Op vrijdag kan dat tussen 18.00 en 21.00 uur en op zondag tussen 11.00 en 16.00 uur. Tijdens de techniekdagen presenteren verschillende technische opleidingen zich bij de bedrijven.

Lees ook

Een beter toekomstperspectief voor Overijsselse boeren

REGIO – De provincie Overijssel wil in 2021 concrete stappen zetten voor een eerlijker en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.