summer fair op landgoed t laer viert dit pinksterweekend zilveren jubileum

  Officiële opening

  Het 25-jarig jubileum van Summer Fair wordt feestelijk geopend door Ron Nijhof en Claas Hamming. Nijhof is eigenaar van Hotel De Zon en Hotel Paping in Ommen en is ook beheerder van Landgoed ’t Laer. Hij verricht de opening samen met Claas Hamming van Lions Club Ommen. De Lions Club Ommen organiseerden in 1993 de allereerste Summer Fair. Na drie edities nam Evenementenhal in 1996 de organisatie voor Summer Fair over.

  Zilveren jubileum met vernieuwde horeca

  Voor dit zilveren jubileum is het horecagedeelte flink vernieuwd. Er zijn onder andere grilgerechten van een barbecuespecialist, high tea en Italiaanse koffie. Verder zijn de terrassen feestelijk aangekleed. Dit 25-jarig bestaan van Summer Fair wordt door organisatie en deelnemers gevierd met historisch besef en blik op de toekomst. Van moderne muziek en trendy producten en accessoires tot tijdloze kunst en klassieke delicatessen. Bezoekers kunnen deelnemen aan één van de creatieve workshops of luisteren naar de akoestische klanken van de poptroubadour. Een extra toevoeging aan de Summer Fair is dit jaar een puzzelroute voor bezoekers met mooie prijzen.

  Toeristische trekpleister

  Vorig jaar kwamen meer dan 12.000 bezoekers op het 4-daagse evenement af. Summer Fair is niet alleen in trek bij bezoekers uit de directe omgeving, maar heeft een landelijk bereik. Daarnaast is Ommen tijdens het Pinksterweekend rijk gevuld met vakantiegangers. “Vooral nu de weersverwachtingen zo positief zijn. Dat komt de belangstelling voor Summer Fair alleen maar ten goede”, zegt Kolthof.

  Openingstijden Summer Fair 2017

  Van 2 tot en met 5 juni is Summer Fair 2017 iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Kaarten zijn zowel online als aan de kassa te koop. Voor de zaterdag gelden dit jaar speciale tarieven: Volwassen en kinderen van 12 tot en met 17 jaar betalen 7,50 euro. De toegangsprijs op de zaterdag voor 65-plussers en kinderen van 6 tot en met 11 jaar is 5 euro. Kinderen onder de 6 jaar hebben op alle dagen gratis toegang. De entreeprijzen op vrijdag, zondag en maandag zijn: 10 euro voor volwassenen en kinderen van 12 tot en met 17 jaar. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar en 65-plussers betalen 7 euro. Meer informatie en ticketverkoop: www.summerfair.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.