Home / speeddate voor overijsselse 55 plussers in ommen

speeddate voor overijsselse 55 plussers in ommen

De speeddate vindt plaats in leeftijdscategorieën, welke worden ingedeeld op basis van de opgaves. De organisatie, Samen Wille, zorgt voor een zo goed mogelijke verdeling in leeftijd en garandeert hierbij een maximaal leeftijdsverschil van 12 jaar. Mensen vallen n.a.v. hun leeftijd automatisch in hun eigen categorie.

Een speeddate is de perfecte manier om mensen van uw eigen leeftijd en uit uw omgeving te ontmoeten. De ervaring leert dat de deelnemers voornamelijk uit (de buurt van) Overijssel komen. Speeddaten is laagdrempelig, veilig en bovenal ontzettend gezellig.

Heeft u vragen over hoe een speeddate precies in zijn werk gaat? Dan kunt u altijd contact opnemen met Evelien en Saskia van Samen Wille via info@samenwille.nl of 06 ? 3960 8828. Meer informatie vindt u ook op www.samenwille.nl. Wilt u dit niet missen? Geef u dan uiterlijk 4 juni op. Deelname aan een speeddate kost €37,-

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.