Home / smartphone and tablet reparatie

smartphone and tablet reparatie

Graag willen we ons voorstellen als nieuw bedrijf. Op Station van Ommen is het Sinds een paar weken mogelijk schermen van Smartphones en tablets te laten repareren bij Smart Repair Ommen. De meeste onderdelen zijn op voorraad dus in veel gevallen klaar terwijl u wacht, mocht dit niet het geval zijn krijgt u van ons een leen toestel. De vraag naar reparatie van de Smartpone en tablet wordt steeds groter en door de nieuwe regelgeving sinds 1 mei dat uw telefoon abonnement wordt geregistreerd bij BKR daar willen we graag op in spelen door uw telefoon een 2e kans te geven. Mensen gaan langer met de telefoon doen, en door goede contacten met diverse inkoop kanalen kunnen we goed mee concurreren tegen zeer scherpe reparatie prijzen dus een win, win situatie. Smart Repair Ommen werkt bij schermreparatie, waterschade exc. Onder het motto: ‘no cure, no pay’ en geeft 1 jaar garantie op de reparatie. Helaas is bij scherm reparatie, en waterschade niet altijd te zien of er vervolg schade is we onderzoeken gratis het toestel en testen het, en informeren de klant voor de reparatie wat de kosten zijn. Dus achteraf nooit verrassingen. Bij de meeste verzekeringen kunt u de schade verhalen op de inboedel verzekering we helpen u met het opstellen van een schade rapport die u bij uw verzekering kunt indienen mits uw toestel binnen is gevallen. We bieden ook Sim Only abonnementen aan van alle providers met een refurbished toestel Refurbished houd in dat voor de consument lijkt het van buiten een nieuw toestel heeft en van binnen zitten er gebruikte onderdelen in. Er zijn 3 soorten refurbished toestellen als nieuw, lichte gebruik sporen, en gebruik sporen, tegen zeer gunstige tarieven. We zijn te vinden op het Station van Ommen aan de perronzijde naast Restaurant Spoor7. Smart Repair Stationsweg 35 7731 AX Ommen Tel: 0529 467 188 Watch app: 06 275 65098 www.smartrepairommen.nl info@smartrepairommen.nl

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.