Home / smakelijk pinksteren met landschap overijssel

smakelijk pinksteren met landschap overijssel

Zo worden op Eerste Pinksterdag de lange tafels gedekt voor een sfeervol Boomgaarddiner bij Bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest. Op Tweede Pinksterdag volgt een smaakvolle Foodwalk inclusief High Tea bij de Natuurbeleefdag rond Recreatieplas De Zwarte Dennen in Staphorst. Schuif ook aan!

Op Eerste Pinksterdag – zondag 4 juni 2017 – staat Landschap Overijssel om 18.00 uur klaar voor een hartelijk ontvangst in de prachtige boomgaard van De Wheem. Na een ontspannen kennismaking serveert PP’s Mangerie een culinair viergangendiner om je vingers bij af te likken. Eens een andere, wel heel bijzondere manier om in het landschap te verblijven. De kosten voor het diner, inclusief drankjes, bedragen 62,50 euro per persoon. Daarmee zijn alle gasten tevens een jaar lang donateur van Landschap Overijssel en ontvangen zij ieder kwartaal het magazine ‘Natuurlijk Overijssel’ en een pasje met recht op gratis deelname aan diverse excursies.

Aanmelden
Op Tweede Pinksterdag – maandag 5 juni 2017 – start Landschap Overijssel om 11.00 en 13.30 uur een smaakvolle Foodwalk in het bos rond recreatieplas De Zwarte Dennen. Leer van alles over eetbare planten en pluk wat lekker is. Bij terugkomst wacht er een natuurlijke High Tea met een lekkere amuse, sandwiches, omeletjes, koekjes, muffins, vers fruit en nog veel meer. En dat in een groen decor om de betrokkenheid bij het landschap ook echt te voelen.

De kosten voor de wandeling inclusief high tea bedragen 25 euro per persoon, kinderen tot twaalf jaar betalen 12 euro. Aanmelden voor zowel het Boomgaarddiner als de Foodwalk inclusief High Tea is wel noodzakelijk en kan tot 26 mei 2017 via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Op een smakelijk Pinksteren.

Lees ook

Basisschool St. Cyriacus in Dalfsen maakt van oude apparaten een verjaardagsfeest

DALFSEN – 163 basisscholen zamelden ruim 16.000 kilo aan kleine apparaten in voor recycling. Namens …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.