Home / rust in de hoekstee dankzij strongsisterrun

rust in de hoekstee dankzij strongsisterrun

De 15 medewerkers hebben alles gegeven wat zij in zich hadden om dit pittige parcours uit te lopen. Maar dat deden zij niet voor niks. De medewerkers lieten zich sponsoren door mantelzorgers, familieleden en vrienden van zowel de bewoners als van hun zelf. Met deze sponsoractie wilde de Hoekstee het welzijn van haar bewoners bevorderen.

En dat is gelukt! Met het geld dat de medewerkers door de StrongSisterRun hebben opgehaald én dankzij een grote, gulle sponsoring van reclamebureau Alfabet in Den Ham heeft de Hoekstee haar leefomgeving veranderd. Alfabet heeft de deuren in de zorglocatie gecamoufleerd met deurstickers. Ook heeft zij daglichtsimulatie geplaatst.

Dankzij de deurstickers zijn dementerende bewoners een stuk minder onrustig. Het gevoel van de gesloten deuren wordt weggenomen, doordat de deur niet opvalt. Ook de daglichtsimulatie zorgt voor veel rust bij bewoners. Dankzij deze simulatie wordt het verstoorde dag- en nachtritme verbeterd, waardoor bewoners beter slapen, overdag actiever zijn en het gedrag verbetert.

Een ware verbetering in het welzijn van onze bewoners! Daarom bedankt de Hoekstee alle sponsoren, de 15 toppers die de StrongSisterRun liepen en reclamebureau Alfabet voor hun inzet om deze geweldige verbeteringen te realiseren!

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Kaalslag

Kaalslag. Nee, niet op of in mijn hoofd, maar in onze tuin. Wat groeit en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.