Home / rosengaerde viert dag van de verpleging

De Rosengaerde uit Daflsen staat op 12 mei 2017 stil bij de Dag van de Verpleging. Het draait dit jaar om de kracht van verpleegkundigen en zorgmedewerkers bij veranderingen en gezondheid. Miep van Es, directeur bestuurder van Rosengaerde, geeft aan: “Het is goed om op deze dag extra bewust stil te staan bij het waardevolle werk van onze medewerkers en vrijwilligers.

rosengaerde viert dag van de verpleging

Iedere dag opnieuw staan ze klaar voor onze cliënten en dat verdient een bedankje. Ook in tijden van verandering blijven ze doen waar ze goed in zijn: liefdevolle zorg bieden. Samen zorgen we voor mogelijkheden!”

De medewerkers en vrijwilligers van Rosengaerde krijgen als bedankje een cadeaubon aangeboden die besteed kan worden bij regionale bedrijven. Daar kan een mooi streekproduct uitgezocht worden. Op de dag zelf staan er bij Rosengaerde lekkere sapjes klaar, zodat iedereen vitaal aan de slag kan! Deze sapjesbar wordt mede mogelijk gemaakt door Vechtdal Eieren.

Lees ook

Felicitaties voor diamanten echtpaar Stad – Jansen

BEERZERVELD – Burgemeester Hans Vroomen heeft het echtpaar Stad – Jansen op 28 april gefeliciteerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.