Home / restaurant bar de vrienden ommen viert eenjarig bestaan met ludieke acties

In het weekend van 12, 13 en 14 mei viert het restaurant/bar De Vrienden uit Ommen dat zij precies een jaar geleden zijn geopend. Zij willen goed uitpakken dit weekend en komen met ludieke acties. Eigenaar Ruben Strating vertelt: “Wie jarig is, trakteert!

restaurant bar de vrienden ommen viert eenjarig bestaan met ludieke acties

De acties zijn omtrent het eenjarig bestaan, de acties zullen dus ook het getal één benadrukken. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei kan je voor één euro een ‘verjaardagsdessert’ bestellen.Op zondag 14 mei, moederdag, kunnen alle moeders voor maar één euro per gang dineren.

De combinatie tussen uiteten en uitgaan is uniek in Ommen en is waar het bedrijf bekend om staat. We vragen Ruben hoe het afgelopen jaar is bevallen. “Het is voor mij een achtbaan geweest. Ik begon in Ommen eigenlijk zonder bepaalde verwachtingen. Ik had een idee in mijn hoofd, vond daar een leuk pand bij en ben aan de gang gegaan. Ik had nooit kunnen verwachten dat het zo goed zou aanslaan. We krijgen enorm goede recensies op de grote recensiesites en op zaterdagavond stoppen de taxibusjes voor ons pand met mensen die zin hebben in een feestje. Dat is toch fantastisch?! Het maakt me enorm trots”, aldus Ruben. Over zijn toekomstplannen kan hij nog niet veel zeggen: “op dit moment ben ik, zonder geintje, bijna 24 uur per dag bezig met allerlei ideeën voor De Vrienden. Als je de notities in mijn telefoon bekijkt, zul je zien dat ik nog lang niet klaar ben hier.”

Op zaterdagavond zal het stappubliek getrakteerd worden op een ouderwets verjaardagsfeestje. DJ Buurman zal die avond draaien en er zullen verschillende acties zijn. Ruben legt uit: “die avond zullen wij een knalfeest gaan vieren! Confetti, verjaardagshoedjes, alles. Ook zullen wij wat leuke aanbiedingen hebben. Zo zijn alle shotjes die avond ook maar 1 euro. Op onze facebookpagina is alles te vinden, want je maakt zelfs nog kans om opgehaald en thuisgebracht te worden!”

Vechtdal Centraal viert met De Vrienden mee en geeft op de Facebookpagina van Vechtdal Centraal twee keer een driegangendiner voor twee personen weg. Kijk op de pagina hoe je mee kunt doen aan deze actie.

Lees ook

‘Het zijn mensen die aan hun lot worden overgelaten’

Lopen voor nieuwe kansen DALFSEN – “Je zult maar op de verkeerde plek geboren worden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.