Home / repair cafe in ommen

repair cafe in ommen

Een aantal technische vrijwilligers en dames met een naaimachine zit van 9.00 tot 12.00 uur klaar om mensen die minder handig zijn te helpen met het repareren van allerlei apparaten: koffiezetters, mixers, een heggenschaar, weegschaal, een trui met een gaatje of een broek met een los naadje. Of het apparaat nu wel of niet gerepareerd kan worden: het kost niets, maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom.

Het Repair Café in Ommen is nog op zoek naar vrijwilligers. Zeker technici op het vlak van elektra en elektronica. Wie-o-wie kan en wil zijn of haar kennis af en toe delen en mensen helpen bij het repareren van kapotte spullen? Informatie of aanmelden kan bij de Kringloopwinkel in Ommen. Voor meer info: 0529-453201 / www.noggusennoggus.nl.

Lees ook

Ontdek e-books en luisterboeken bij de bieb in Ommen

OMMEN – Op zaterdag 9 oktober wordt de mobiele app voor e-books en luisterboeken gedemonstreerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.