Home / regioteam hardenberg bekend gemaakt

regioteam hardenberg bekend gemaakt

Van elke gemeentelijke vereniging is een speler geselecteerd. Ook hebben de coaches een aantal gastspelers uitgenodigd. Gastspelers zijn spelers die in de gemeente Hardenberg woonachtig zijn (geweest) en nu actief zijn bij een betaald voetbalorganisatie of op topamateurniveau. Meerdere gemeentelijke clubs hebben zich voor de nacompetitie geplaatst. Het is dan ook niet uitgesloten dat er nog een aantal wijzigingen worden doorgevoerd.

De selectie:

Geselecteerde gastspelers: Jorn-Jan van de Beld (HHC Hardenberg), Erwin Breukelman (HZVV), Dirk Muis (SC Genemuiden), Dérian Reinders (FC Emmen) & Jorn Kremer (HHC Hardenberg).

Gemeentelijke teams die zijn geselecteerd: Kevin Bolks (Mariënberg), Jord Anbergen (EMMS), Rob Wevers (Bergentheim), Mark Boshove (Kloosterhaar), Rob van der Leij (HHC Hardenberg), Peter Gerholt (Hardenberg ’85), Erik Groen (DKB), Glenn Marsman (Balkbrug), Glenn Kuipers (Lutten), Glenn Stubbe (SVV ’56), Nick Ros (Bruchterveld), Nick Buiter (Avereest), Marc van der Graaf (SCD ’83), Jelmer Koes (SCD ’83), Reamon Knol (Dedemsvaart) en Roy Seinen (Gramsbergen).

Presentatie
Op de avond van de wedstrijd vindt tijdens een buffet in het clubhuis van SCD ’83 een korte presentatie van het Regioteam plaats. Naar verwachting zal een vertegenwoordiger van Ajax CT – waarschijnlijk hoofd jeugdopleiding Hans Vonk – een korte presentatie houden over deze club en de samenwerking met Ajax Amsterdam. Het is ook de bedoeling dat die avond de topscorerbokaal wordt uitgereikt.

 

Lees ook

Mantelzorgwaardering 2021 aan te vragen t/m 28 februari 2022

DALFSEN – De gemeente Dalfsen is blij met inwoners die zich als (jonge) mantelzorger actief …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.