Home / regiofinales schoolvoetbal bij sv dalfsen

Nu alle plaatselijke kampioenschappen Schoolvoetbal gespeeld zijn, komt voor de kampioensteams (jongens en meisjes groep 7 en 8) volgende week de volgende horde  naar het Nederlands kampioenschap Schoolvoetbal 2017 in zicht.

regiofinales schoolvoetbal bij sv dalfsen

De finales voor regio 10 (plaatsen in Salland, Vechtdal en N.O.Overijssel) van KNVB district Oost worden woensdag 10 mei bij sv Dalfsen op Sportpark Gerner, Haersolteweg 10 te Dalfsen gespeeld. De eerste wedstrijden beginnen om 13.30 uur en de finalewedstrijden zijn om 18.00 uur gepland, direct  daarop gevolgd door de prijsuitreiking. 

Vanwege het 75-jarig jubileum mag dit jaar sv Dalfsen de uitvoering van de regiofinales regio 10 verzorgen en  hun vrijwilligers doen daarbij hun uiterste best om hun club zo goed mogelijk te presenteren. De wedstrijden worden door clubscheidsrechters van sv Dalfsen geleid en zij hebben wekelijks ervaring opgedaan met het leiden van de jeugdwedstrijden bij hun club.

Bij de regiofinales plaatsen de nummers 1 en 2 bij de jongens (11-tallen) en de nrs 1 en 2 bij de meisjes (7-tallen) zich voor de halve finales Schoolvoetbal 2017 van KNVB district Oost en deze halve finales Schoolvoetbal worden op woensdag 24 mei op sportpark “de Heughte”van vv VSCO’61 te Oosterwolde Gld  gespeeld en de winnende teams (zowel bij jongens als meisjes) mogen daarna op zaterdag 3 juni 2017 op de districtsfinaledag KNVB Oost te Lichtenvoorde (vv Longa’30) uitkomen tegen winnaars van de andere halve finales en gaan strijden om het kampioenschap Schoolvoetbal KNVB district Oost 2017.

De kampioensteams (zowel bij de jongens als ook bij de meisjes) gaan daarna namens district Oost naar de landelijke finale 2017 op woensdag 22 juni te Zeist en gaan samen met de kampioenen van de overige vijf KNVB districten strijden om het kampioenschap van Nederland.

Lees ook

‘Het zijn mensen die aan hun lot worden overgelaten’

Lopen voor nieuwe kansen DALFSEN – “Je zult maar op de verkeerde plek geboren worden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.