Home / record touwtjespringen niet verbroken

record touwtjespringen niet verbroken

Ruim 35 oud-deelnemers hadden zich ervoor opgegeven en wilden een poging wagen het record te evenaren c.q. te verbeteren met Henk Kampman als coach. Ondanks verwoede pogingen slaagden ze daar helaas niet in.

“Ja, we zijn ook allemaal 21 jaar ouder geworden Dan wordt het er niet makkelijker op”, verzuchtte een deelneemster met het zweet blank op het voorhoofd.

Het mocht de pret niet drukken. Zeker niet omdat Gert Witte door wijkagent Jan Voortman in de boeien geslagen werd, wegens een al, naar verluidt, 21 jaar openstaande parkeerboete. Hij werd hij afgevoerd in de politieauto, maar gelukkig bracht Jan Voortman hem toch weer terug en deden de deelnemers een zoveelste poging om het record te evenaren. Een stevige plensbui maakte een eind aan de pogingen, maar daarna werd er bij Flater Eten en Drinken nog lang nagepraat over het record van destijds.

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.