ozc in de problemen na verlies bij ijvv

  Maar dat was dus de theorie. IJVV vond het na drie ongelukkige zeperds kennelijk welletjes, hield de drie punten in IJsselmuiden en kan de afsluitende pot tegen Enter Vooruit vrijuit en zorgeloos voetballen.

  “We begonnen sterk”, analyseerde Weteringe na afloop. “Nadat ons opensief niets opleverde, krijgen zij vanuit het niets een strafschop. Voetballend waren we niets minder, maar vergeten te scoren. Zij straften fouten bij ons genadeloos af.”

  OZC moet in de slotpartij tegen DZSV aan de bak en dan maar duimen draaien en hopen dat WVF verliest of hooguit gelijkspeelt tegen Sparta Enschede, dat al verzekerd is van nacompetitievoetbal, maar dan om een plaatsje te bemachtigen in de eerste klasse. OZC of WVF gaat met Hellendoorn strijden om de status van tweedeklasser te prolongeren.

  In IJsselmuiden zette Chiel Buikema de thuisclub binnen het kwartier en vanaf elf meter op voorsprong. Na de thee voerde Lenhard de Velde met twee rake treffers de score op naar 3-0. Pas in het slotkwartier konden de bezoekers via Nicky van Rijn wat terugdoen.

  Rechterrijte 2H: Be Quick ’28 25-34, IJVV 25-33, Den Ham 25-32, WVF 25-29, OZC 25-28, Hellendoorn 25-25, ZAC 25-17 (gedegradeerd) en Quick ’20 25-3 (gedegradeerd).

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.