Home / ozc bungelt aan een zijden draadje

ozc bungelt aan een zijden draadje

Buitenhuis zag niet eens dat de bezoekers uit Dinxperlo in de slotfase op gelijke hoogte kwamen. Daarvoor was hij te druk met ijs smeren, onder toezicht van vrouw Irma en zijn vredig in de kinderwagen duttende dochtertje, ach natuurlijk, er zijn belangrijkere zaken in het leven dan voetbal.

Die indruk maakte ook Bram van Rijn, de andere uitvaller, die op kousenvoeten, met een filtertje tussen de lippen de laatste minuten van de ontmoeting bekeek. “Geen matchwinnaar nee, jammer”, waarna ietwat gelaten de schouders werden opgetrokken. Niet dat het wat had uitgemaakt. Even, heel even gloorde er hoop in de harten van het gele legioen. Na een matte eerste helft, reageerde de oudste van de broertjes Van Rijn attent op een dieptepass en passeerde doelman Harm ter Maat met een strak schot. Vrijwel op hetzelfde moment sijpelde het bericht door dat WVF de minimale voorsprong tegen Sparta Enschede had verspeeld. En even, heel, heel even dacht OZC de linke tombola, genaamd de nacompetitie te ontlopen, maar die droom spatte razendsnel uiteen.

Vals alarm, 1-0 in Westenholte en einde wedstrijd. Winst, verlies of een remise, het was om het even. Dat voetbalt niet lekker met zowat nog een hele tweede helft voor de boeg. Huh…!? Ja, dat zat zo. De spelersbus uit Dinxperlo strandde al vroeg na vertrek en er moest alternatief vervoer worden geregeld. Drie kwartier later dan de geplande half drie werd pas afgetrapt. En eigenlijk had direct kunnen worden gestart met de tweede helft. Er gebeurde geen hol in het eerste bedrijf. Op een doelrijpe kans voor Jordi Sticker na, die door de absolute uitblinker Niels Tamboer vrij voor Bennemeer werd gezet. De doelman van OZC redde bekwaam. Na de thee wist OZC de vroege 1-0 van Bram van Rijn niet uit te bouwen en moest in de slotfase de gelijkmaker van Max Tamboer toestaan. Ach, lood om oud ijzer.

Zaterdag eerst uit naar Oene. De dinsdag er op volgt de return. Komt OZC hier goed door, dan volgt een tweekamp met de winnaar van het tweeluik tussen Bergentheim en SVI, de winnaar daarvan is volgend seizoen tweedeklasser.

Lees ook

Saxenburgh Medisch Centrum betrokken bij internationale Covid-studie

HARDENBERG – Iets meer dan 1 op de 10 coronapatiënten die in het ziekenhuis terechtkomt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.