Home / ovc 21 snel klaar met ijhorst

Voor OVC ’21 is het zaak om vorm te behouden voor de nacompetitie. In 4E is de titel vergeven. USV is volgend seizoen derdeklasser. Aan de ploeg van Nico Kats de taak om via de achterdeur de buren uit Nieuwleusen achterna te reizen, maar eerst moet de reguliere competitie worden volgespeeld. Voor het afsluitende competitieduel tegen VENO kwam het reeds gedegradeerde IJhorst op zondag 7 mei op bezoek. Prijsschieten, of ging de rem er op?

ovc 21 snel klaar met ijhorst

Beide. Het was Kats en muis op Westbroek. Damon Nouri had er binnen het openingskwartier al eentje in liggen en nog voor rust bekroonde hij een slalom langs vier man met een tweede treffer. Op dat moment had de hekkensluiter nog maar tien man op het veld staan. Youri Berg mocht na een onbesuisde actie voortijdig douchen. Na de thee viel er weinig meer te genieten. OVC ’21 geloofde het wel en zit al met het hoofd in de nacompetitie. IJhorst kon eenvoudigweg geen vuist maken. De derde goal hing al een tijdje in de lucht en kwam uiteindelijk op naam van Wesley Mulder.

Linkerrijtje 4E:
USV 25-60 (kampioen)
OVC ’21 25-55
Wacker 25-46
Havelte 25-44
VENO 25-42 (+5)
Steenwijkerwold 25-42 (+4)
Pesse 25-41.

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.