Home / ovc 21 maakt zich niet druk in vollenhove

ovc 21 maakt zich niet druk in vollenhove

De ploeg uit Vollenhove heeft na een slopend seizoen veel geschorsten en geblesseerden en die stonden als groep langs de kant wat melig te doen. Niets meer te winnen en niets te verliezen, behoudens de sportieve eer. Ach, het zonnetje scheen, prima, het mocht wel zo. Ook bij het keuzekorps van Nico Kats geen laaiend vuur, hooguit een waakvlammetje.

Ach ja, vast gepind op stek twee van 4E en met het toegangsbewijs voor de nacompetitie op zak luidde het parool: de poten heel houden en geen kaarten pakken. Toch leek er na rust iets van strijd te ontlaaien. Was er iets in de thee gestopt of zo, wat was dit? Veno zette aan en Lars de Boer kwam uit de slaapstand. ‘De Hulk van Vollenhove’ dook in korte tijd drie keer vrij op voor Daan Zwinselman. Eerst faalde de centrumspits hopeloos, vervolgens zat de paal hem dwars, maar drie keer is ook in Vollenhove scheepsrecht. Oké, laten we er maar een wedstrijd van maken dan. Tandje bij. Koen Daman teisterde het aluminium en de naar voren gedirigeerde Kay van ’t Zand maakte alleen door zijn lengte zowel in het veld als langs de lijn indruk.

Tastbaar resultaat bleef echter uit. Het opgeporde vuurtje doofde nadat alweer De Boer kort voor tijd vanuit een vrije trap Zwinselman voor de tweede keer de trieste gang naar het net liet maken. “In Ommen waren we die lui ook al te slim af”, merkte de geblesseerde flankspeler Jod Zomerman lachend op. Klopt. Veno was deze jaargang de enige concurrent die twee keer wist te winnen van OVC ’21, wat we maar even voor kennisgeving aannemen.

Langs het veld treurnis en blijdschap om de voorspong voor Feyenoord en vissen naar de tussenstanden in 3D. Knipoog van Nico Kats, die opvallend rustig was deze middag. Oldemarkt dik achter? O, dan worden die de tegenstander in de nacompetitie. ‘So be it!’
Zondagmiddag gaat OVC ’21 op Westbroek proberen een goed uitgangspunt te verwerven voor Hemelvaartsdag. Eerst thuis dus, dan naar Oldemarkt. De winnaar komt volgend seizoen uit in de derde klasse.

Lees ook

Salarisadministrateur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.