ovc 21 krijgt oldemarkt niet kopje onder

  De thuisclub kreeg het niet voor elkaar een mooi uitgangspunt te verwerven voor de return in Oldemarkt. De ploegen bleven in balans, 1-1. Zowel de toeschouwers als libero Kay van ’t Zand konden met deze uitslag wel leven. “De eerste helft was voor ons. Balen, een fout van mij leidde de goal van hen in. In de tweede helft waren zij wat sterker. Al met al een terechte uitslag denk ik.”

  Als de teams in sterkte niet voor elkaar onder doen doet nog wel eens afbreuk aan het spelbeeld. Weinig kansen over en weer en toch ook veel balverlies. Een aanval over meerdere schijven? Sorry, het was teveel gevraagd. Bij de bezoekers van Ronald Bosma weinig individuele klasse die er uit springt, wel een hecht collectief. Degelijkheid troef. Neem de gebroeders Flokstra. Hoezo eruit proberen te voetballen, ‘vrouwen en kinderen eerst’, de hoef er onder en weg met dat ding! OVC ’21 had er lastig mee. De formatie van Nico Kats opende sterk, maar kreeg vanuit de eerste de beste tegenaanval het deksel op de neus. Van ’t Zand lijkt de balschoenen aan te hebben in plaats van voetbalkicksen en glijdt weg. Aanvoerder Melvin Smit profiteert. De thuisclub heeft tot opluchting van de aanhang snel een antwoord klaar. Nouri glipt er tussenuit en ziet Daman in kansrijke positie. Die laat zijn dodelijke linker spreken, 1-1.

  Na de thee valt er weinig meer te genieten. De wedstrijd zit zo vast als een log paard in een zompig moeras en arbiter De Lang fluit misschien wel volgens de regels, maar het duel slaat volkomen dood, als bier zonder schuim. Oké, we komen er niet uit. Fluit maar af.
  De return is op Hemelvaartsdag in Oldemarkt. De winnaar komt volgend seizoen uit in de derde klasse. De verliezer krijgt nog een kans tegen de verliezer van de confrontatie tussen Bellingwolde en Weerdinge.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.