Home / open dag bierbrouwerij de pauw

Bierbrouwerij De Pauw wil graaglaten zien en proeven hoe zij hun gebrouwen speciaalbiertjes bereiden.

open dag bierbrouwerij de pauw

Tussen Den Ham en Ommen Bierbrouwerij De Pauw kenmerkt zich door de kleinschaligheid waarop speciaalbier wordt gebrouwen. Daarom kunt u zondagmiddag 21 mei van 12 tot 18 uur komen kijken en proeven.

Sinds het voorjaar van 2011 brouwt deze brouwerij haar speciaalbieren op het erf van biologisch melkvee- en ijsboerderij De Meulenhorst, Achterbroekweg 1, 7731 PN Ommen, in het eeuwenoude cultuurlandschap Het Eerder Achterbroek tussen Den Ham en Ommen.

Deze middag zal elk heel uur een programma worden aangeboden. In de brouwerij zal een korte uitleg over bier in het algemeen worden gegeven, het brouwen van speciaalbieren bij Bierbrouwerij De Pauw komt aan de orde en natuurlijk ook het proeven van enkele speciaalbiertjes (voor 18+).

De toegang is gratis. Mocht u er geen genoeg van krijgen, dan kunt u na afloop rustig plaats nemen aan één van de picknicktafels op het erf. Natuurlijk kunt u een locale lekkernij uit het erfwinkeltje gebruiken, zoals het eigen gemaakte boerderij-ijs van IJsboerderij De Meulenhorst. Ook kinderen kunnen zich prima vermaken op het erf van de boerderij. Meer informatie kunt u vinden via www.pauwbier.nl of bel met Harry Blekkenhorst: 06-11600165

Lees ook

Programma Ribs & Blues grotendeels rond

RAALTE – De line-up voor Ribs & Blues in Raalte is grotendeels rond. De Britse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.