Home / ook tijdens de bouw vindt u hier h eerlijke streekproducten uit het vechtdal

ook tijdens de bouw vindt u hier h eerlijke streekproducten uit het vechtdal

Gelukkig weten veel vaste klanten mij wel te vinden maar voor een deel moet ik het hebben van voorbijgangers, die nieuwsgierig zijn naar mijn winkel en de producten die ik verkoop.” De projectontwikkelaar begrijpt het probleem en ik kreeg zijn medewerking. Nu hangt er een geweldige blikvanger die ervoor moet zorgen dat centrumbezoekers die over de Markt lopen nieuwsgierig worden naar de winkel en vervolgens naar binnen zullen komen.

De bouwperiode zal ongeveer een jaar gaan duren en het wordt een prachtige winkelstraat die De Markt gaat verbinden met het winkelgebied aan de Varsenerstraat.
Bent u liefhebber van al het lekkers dat het Vechtdal te bieden heeft? De boerenkaas van Heileuver in Dalmsholte, asperges en aardbeien van Ernie van der Kolk, vrije uitloopeieren van de familie Bouma in bergentheim, Puur Vechtdal zuivelproducten van Chris en Froukje, mooie wijnen van de Reestlandhoeve, bijzondere bieren van Pauw bier, lekkere sappen &jams van de Varsernerhof, meelsoorten van Korenmolen Windlust in Radewijk en mozzarella, ijs en worsten van Buffelfarm Kelder.

Deze mooie (h)eerlijke producten en nog veel meer komen allemaal samen in deze gezellige winkel en Claudia maakt er desgewenst de mooiste pakketjes van. U bent van harte welkom om te kijken en te proeven en een bezoekje is meer dan de moeite waard.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.