Home / nieuwe fototentoonstelling bij de koppel

nieuwe fototentoonstelling bij de koppel

De Stichting Engbertsdijksvenen ontving meer dan 100 foto’s. Uit alle inzendingen is de foto van Tom Kruissink gekozen als winnende foto met het typerende beeld van pluus, die nu volop in bloei staat. Deze foto hangt nu in de vogelhut, genaamd De Pluus, in de Engbertsdijksvenen.

Op donderdag 18 mei wordt de tentoonstelling “De seizoenen in de Engbertsdijksvenen” vanaf 20.15 uur officieel geopend. U bent hierbij van harte welkom. Vanaf september zijn de foto’s ook nog te zien in het gemeentehuis van Twenterand. 

Natuurgebied Engbertsdijksvenen
Het natuurgebied de Engbertsdijksvenen is een groot herstellend hoogveen met veenputten, veenmos, heide en in de kern nog een uniek stuk levend hoogveen. In het natuurgebied zijn zeldzame planten en diersoorten aanwezig en het veen is bekend bij vele vogelaars. De Engbertsdijksvenen is uniek en bijzonder en heeft daarom ook een beschermde status binnen Natura 2000.
De fotowedstrijd en de fototentoonstelling zijn mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van Natuur en Milieu OverDE forijssel.

De forotentoonstelling duur tot en met eind augustus.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest van Quick’20 uit Oldenzaal ASC’62 speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Quick’20 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.