nationale molendag bij molen fakkert hoonhorst

  Dit jaar vieren zij tijdens Nationale Molendag het 1e lustrum dat de molen van Fakkert na de restauratie weer in gebruik is. Tijdens deze dag zult u als bezoeker in de molen de geur van vers gebakken brood ruiken. In de molenschuur is een expositie van Wim Schrijver uit Hoonhorst te zien. Ook worden er pannenkoeken gebakken die u kunt proeven evenals ander lekkernijen gemaakt van onze eigen producten.

  Daarnaast zijn er ook weer prachtige perkplantjes en hangers met bloemen te koop. Leuk om uw tuin op te fleuren nu het weer mooier wordt! Locatie: Molen van Fakkert, Kerkstraat 3A , 7722 LR  Hoonhorst, www.molenfakkerthoonhorst.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.