Home / nationale molendag bij molen fakkert hoonhorst

Op zaterdag 13 mei, tijdens de nationale molendag, heeft de Stichting Molen van Fakkert haar deuren van de molen geopend en de wieken versierd. Iedereen is van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze molen van 10.00 tot 16.30 uur. 

nationale molendag bij molen fakkert hoonhorst

Dit jaar vieren zij tijdens Nationale Molendag het 1e lustrum dat de molen van Fakkert na de restauratie weer in gebruik is. Tijdens deze dag zult u als bezoeker in de molen de geur van vers gebakken brood ruiken. In de molenschuur is een expositie van Wim Schrijver uit Hoonhorst te zien. Ook worden er pannenkoeken gebakken die u kunt proeven evenals ander lekkernijen gemaakt van onze eigen producten.

Daarnaast zijn er ook weer prachtige perkplantjes en hangers met bloemen te koop. Leuk om uw tuin op te fleuren nu het weer mooier wordt! Locatie: Molen van Fakkert, Kerkstraat 3A , 7722 LR  Hoonhorst, www.molenfakkerthoonhorst.nl

Lees ook

‘Bekroning op het werk’

(Advertorial) Phone House Dalfsen heeft nieuwe eigenaar DALFSEN – Voormalig verkoopmedewerker Timo Spijkerman heeft sinds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.