Home / nardis viert 1 jarig bestaan alle reden voor een feestje

nardis viert 1 jarig bestaan alle reden voor een feestje

Als klein meisje wist ze al dat ze later kapster wilde worden met haar eigen kapsalon. Om dit te kunnen bereiken is ze op haar 13e als hulp in de kapsalon begonnen. Niet lang daarna knipte ze op haar 14e haar eerste klant. Ze ontwikkelde haar eigen stijl door te werken bij het bekende Kinki Kappers in Amsterdam. Tijdens die periode rondde ze succesvol de opleiding visagie af aan de House of Orange make-up school.

De wens voor een eigen salon werd twee jaar geleden serieus. Door een wederzijdse vriend kwam ze in contact met Enrico, de vorige eigenaar van de kapsalon. Niet veel later is Nardi’s opgericht. Nardi is een vakvrouw, waardoor je kan rekenen op een eerlijk en professioneel advies. Haar advies is op maat en sluit aan bij jouw wensen. Hoe traditioneel, rustig, gek of uitbundig je wensen ook zijn. Niks is Nardi te gek.

Nardi’s helpt je meerwaarde te creëren, zodat jij aan de buitenkant kan laten zien wie je van binnen bent. Voor het mooiste resultaat, moet je namelijk vooral jezelf zijn en blijven. Ook zo benieuwd naar kapsalon Nardi’s? Kom dan op 10 juni vanaf 13.00 uur onder het genot van een hapje, drankje en natuurlijk een gezellig deuntje een kijkje nemen in de kapsalon. Tot dan!

Lees ook

Felicitaties voor diamanten echtpaar Stad – Jansen

BEERZERVELD – Burgemeester Hans Vroomen heeft het echtpaar Stad – Jansen op 28 april gefeliciteerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.