Home / muziekgroep take five geeft concert in lemelerveld

Op zaterdag 20 mei 2017 om 20.00 uur zal Take Five, een concert geven in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld.

muziekgroep take five geeft concert in lemelerveld

Take Five bestaat uit Leon Koppelman (panfluit), Annette Jumelet (viool), Peter Koetsveld (klarinet), Marien Stouten (orgel) en Jan Peter Teeuw (orgel en piano). Het programma is heel divers: klassieke meesterwerken, populaire composities, virtuoze solo’s. Kortom: Take Five brengt vrolijkheid en een gevarieerde muzikale avond. De groep Take Five maakte in 2014 en 2016 twee cd’s, die zeer goed ontvangen werden. Beide cd’s werden genomineerd voor een Zilveren Duif en kregen lovende recensies in de pers.

Reserveren? U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl. De entree bedraagt Euro 16,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop.
Kinderen t/m 12 jaar krijgen gratis toegang.

Lees ook

Het gouden paar: Harm en Jannie ter Bekke

BEERZERVELD – Op woensdag 23 december waren Harm en Jannie ter Bekke 50 jaar getrouwd. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.