motorclub de zweef uit nieuwleusen rij mee voor het goede doel

  Aan de Pokerrun doen dit jaar 12 clubs mee onder de bezielende leiding van MC Motorhead uit Hoogeveen.  De motorclubs MC De Zweef Nieuwleusen, Bikers Club Meppel, Eastwood Oosterwolde, De Vlotterbak Steenwijk, NorthEastPolderBikers Kraggenburg, MC Genemuiden, CMA Hardenberg, DTC Daarle, Roving Spirit MC Slagharen, Motorclub Schoonebeek en MC Black Eagle Zwartemeer rijden mee.

  Al deze clubs hebben 10 juni hun clubhuis geopend en verkopen drankjes en snacks voor de dorstige en hongerige motorrijders. De opbrengsten van de Pokerrun 2017 worden gedoneerd aan de oncologische kinderafdeling van ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen. Er zijn een aantal projecten en spullen nodig, dit kan gerealiseerd worden van onze donaties. O.a. muurschilderingen die nu eindelijk afgemaakt kunnen worden, een speciale projector, speciale ligkussens etc.  

  Ook meedoen?

  Mits in bezit van een rijbewijs mag natuurlijk iedereen er aan meedoen. Jong en oud, in clubverband of solo of met z’n tweeën, ongeacht type motor, trikes, zijspannen, oldtimers. De start is om 09:00 uur en finishen is mogelijk tot 17:00 uur in Hoogeveen.

  Hoe werkt het?

  Bij elk van de bovengenoemde clubs kun je inschrijven vanaf 09:00 uur. Inschrijfgeld is 5 euro maar je mag natuurlijk ook 2 keer of 3 keer inschrijven, dan kost het 10 of 15 euro. De finish is altijd in Hoogeveen. Vanaf je startplaats kun je rijden naar de volgende club. Welke club (plaats) mag je zelf beslissen en hoe je rijdt moet je zelf weten. Er is geen vaste route en het is ook niet verplicht om bij alle clubs langs te gaan. Bij elke club ontvangt men een stempel op het inschrijfformulier en een speelkaart in een dichte envelop. Deze envelop wordt pas opengemaakt bij de finish in Hoogeveen door een deskundig team van gewiekste pokeraars. Degene met de hoogste kaart wint een mooie beker met een kleine geldprijs. Hoe meer clubs je bezoekt hoe hoger de kans is op een prijs. Bij minimaal 5 enveloppen (kaarten) ding je mee naar een prijs. Meer info vind je op www.mcdezweef.nl of info@mcdezweef.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.