Home / motorclub de klassieker harfsen organiseert toertocht

motorclub de klassieker harfsen organiseert toertocht

Op zaterdag 3 juni 2017 organiseert motorclub MC de Klassieker Harfsen een motortoertocht voor klassieke motoren en bromfietsen. Het is rit van 90 km door de Achterhoek. Deelname is mogelijk voor iedereen, dus een lidmaatschap van de motorclub is niet nodig. De kosten bedragen voor niet leden vijf euro. Inschrijven kan vanaf 9.30 uur bij het Rad van Avontuur in Harfsen. De start is om 10.30 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joh. Wichers (tel 06-53149467)

Lees ook

Bert Boezelman nieuw gezicht bij Ter Haar en Dunnink

(Advertorial) OMMEN – Sinds 1 augustus is Bert Boezelman het nieuwe gezicht bij Ter Haar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.