Home / michelle hagen van look hair in lemelerveld wordt tweede

Michelle Hagen van Look Hair in Lemelerveld is al zeven jaar op een rij genomineerd voor de Coiffure Award. Zondag 7 mei resulteerde dat in een tweede plaats. Dat jaar ervoor werd ze al derde. Dit jaar deed zij mee met zwart-wit creaties. 

michelle hagen van look hair in lemelerveld wordt tweede

Marian Hemmers, eigenaresse van Look Hair, is verrukt over de prestatie van Michelle: “Het niveau ligt zo hoog, dit is echt heel bijzonder. We waren al blij met die derde plek vorig jaar. En nu de tweede – we zijn superblij, top! Met wedstrijden als de Coiffure Award en Goldwell Color Zoom Challenge, waaraan we ook meedoen, kun je echt je creativiteit en passie laten zien. Meer dan in je dagelijkse salonwerk. Je zet hiermee je salon op de kaart. Er zijn tegenwoordig zo veel kapsalons, je moet je blijven onderscheiden. En dat werkt: klanten reageren ook heel enthousiast.”

Stoere, sterke vrouwen Nog een andere strategie gevolgd?

“Ja, vorig jaar had ik heel veel kleur, dit keer heb ik juist gekozen voor zwartwit”, zegt Michelle. “Ik wilde een rauwe ‘rebel’-serie neerzetten, voor stoere, sterke vrouwen. Met een knipoog naar de wereld van nu, waarin alles steeds harder en meer zwart-wit wordt. Dat zie je terug in de contrasterende kleuren: 9 ICY van Colorance Express Toning en 2N van Colorance – koel zilverwit met zwarte accenten. Bij de coupes heb ik een mix van stijlen toegepast: bij de één massieve, harde lijnen, bij de ander een nonchalante, speelse look. Een diverse serie, waarbij de kleurstelling juist voor een eenheid zorgt.” “Even iets heel anders”, zegt Marian. “Je zoekt toch altijd naar net dat ene waarmee je verder komt. En waarmee je de jury overtuigt. Dat is Michelle gelukt! Volgend jaar kijken we wel weer hoe we het invullen, maar we doen zeker weer mee.”

Lees ook

Lampie

Kwikstaart   Vilsteren of Junne? Even checken. Juist, de temperatuur oplopend naar een graadje of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.