Home / lezing hormonale therapie

OMMEN – Stel je hebt borstkanker gehad en de tumor is met succes verwijderd. De dokter vertelt dat jouw tumor onder invloed van je eigen hormonen groeit en stelt een anti-hormonale behandeling voor? Over het algemeen roept het woord hormonen vervelende associaties op, omdat ze drastisch ingrijpen in het functioneren van je lichaam. Wat moet je geloven van al die verhalen over hormonen en anti-hormoon behandelingen, wat is waar en wat is nonsens?

lezing hormonale therapie

Allemaal vragen die de oncologie verpleegkundigen van het Röpcke Zweers Ziekenhuis van de Saxenburghgroep zullen beantwoorden tijdens de lezing die in het Vechtgenotenhuis gehouden wordt. “Wij vinden het fijn om onze vakkennis te delen met mensen te delen, omdat we merken dat er vaak een verkeerd beeld bestaat over kanker en de behandelmethoden. Dan komen patiënten met nare verhalen van vroeger naar voren, maar er is zoveel veranderd en wij willen graag vooroordelen, angsten en vragen wegnemen.”

Op 17 mei is iedereen welkom vanaf 09.30 uur en de lezing start om 10.00 uur.
Locatie: Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5D, Ommen
Voor meer info: www.vechtgenoten.nl

 

Lees ook

Jan Bremmer, imker in hart en nieren

OMMEN – Op dinsdag 28 december ontving Jan Bremmer een penning van de NBV in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.