lezing hormonale therapie

  Allemaal vragen die de oncologie verpleegkundigen van het Röpcke Zweers Ziekenhuis van de Saxenburghgroep zullen beantwoorden tijdens de lezing die in het Vechtgenotenhuis gehouden wordt. “Wij vinden het fijn om onze vakkennis te delen met mensen te delen, omdat we merken dat er vaak een verkeerd beeld bestaat over kanker en de behandelmethoden. Dan komen patiënten met nare verhalen van vroeger naar voren, maar er is zoveel veranderd en wij willen graag vooroordelen, angsten en vragen wegnemen.”

  Op 17 mei is iedereen welkom vanaf 09.30 uur en de lezing start om 10.00 uur.
  Locatie: Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5D, Ommen
  Voor meer info: www.vechtgenoten.nl

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.