Home / lenn dolblij met handschoenen van doelman daan zwinselman

lenn dolblij met handschoenen van doelman daan zwinselman

Waar iedereen die OVC ’21 een warm hart toedraagt, teleurgesteld of chagrijnig weg beende, was bij een jochie de lach niet van het gezicht te branden. Supporter Lenn, doelman van de F2, zeg maar de jongste jeugd, had op zijn voetbal al een handtekening van zijn held en voorbeeld Daan Zwinselman bemachtigd.

Met de hoofden omlaag verlieten de spelers het spelveld in Oldemarkt, terwijl de spelers van de thuisclub stonden te hossen en juichen. Ondanks de nederlaag maakte doelman Daan Zwinselman even tijd om te poseren met zijn fan. Het ventje had helemaal de dag van zijn leven toen de sluitpost van OVC ’21 zijn handschoenen aanbood. Het jeugdspelertje nam de souvenirs dankbaar in ontvangst en beloofde naar zijn held te komen kijken in Dedemsvaart, waar de keeper na de zomer te bewonderen is.

Ondanks de hitte liep de doelman-in-opleiding de rest van de middag rond met de twee voor hem reusachtige keeperattributen.

Lees ook

Lampie

Kwikstaart   Vilsteren of Junne? Even checken. Juist, de temperatuur oplopend naar een graadje of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.