Home / lenferink vastgoedonderhoud neemt hartman totaalonderhoud vestiging amsterdam over

Het bedrijf Lenferink Vastgoedonderhoud heeft onlangs de activiteiten van Hartman Totaalonderhoud vestiging Amsterdam overgenomen. Hartman had een stevige reputatie in Amsterdam en omgeving. Lenferink heeft de activa en een deel van het personeel overgenomen.

lenferink vastgoedonderhoud neemt hartman totaalonderhoud vestiging amsterdam over

Hartman Totaalonderhoud was van oorsprong een schildersbedrijf maar groeide vanaf 2000 uit tot een totaalonderhoudsbedrijf. Het bedrijf past bij Lenferink. Ze delen eenzelfde ontwikkeling van schildersbedrijf naar totaal vastgoedonderhoud en kennen eenzelfde geschiedenis als familiebedrijf. De overname past goed binnen de ambitie die Lenferink heeft namelijk het versterken van haar positie in de Randstad en het dichter bij haar opdrachtgevers zitten.

De Amsterdamse vestiging gaat verder onder de naam Lenferink Amsterdam B.V. Lenferink Vastgoedonderhoud heeft met deze overname vestigingen in Zwolle, Lemelerveld, Emmeloord, Deventer, Wehl en Amsterdam

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.