lemele met opgeheven hoofd een stapje terug

  Thuisclub RKSV hield de punten in huis, maar moet ondanks de zege de nacompetitie in. Misschien dat via deze omweg een afdaling naar de vierde klasse kan worden voorkomen. Voor Lemele was degradatie al lang een voldongen feit. Ondanks het rampseizoen kijkt elftalleider Hans Blikman niet om in wrok en treurnis, maar ziet hoopvol uit naar volgend seizoen. De bespelers van Zandeinde zien naast icoon Ten Kleij meerdere spelers niet terug. Robin Visscher, met hem is gelijk de makers van de openingsgoal genoemd, stort zich op zijn studie en ook Bart Petter, Job Willems en Thomas van Leusen zwaaien af. Blikman blijft aan, als steun en toeverlaat van Werner Pluim, aankomend seizoen de roerganger van sc Lemele.

  De wedstrijd dan maar. De vroege voorsprong via Visscher werd al snel ongedaan gemaakt door Tijs Blokhorst. Vlot na de thee tilden eerst Bram Meulman en daarna Leon Nijkamp de Roomsch Katholieke Storm Vogels naar 3-1. Wedstrijd gespeeld? Zou je denken. Zeker nadat Robbin Pluimers zijn eerste optreden in de hoofdmacht opsierde met een trefzekere kopstoot en de 4-1 van het scorebord liet oplichten. Maar dat was buiten de waard, in dit geval de afzwaaiende Ten Kleij, gerekend. Nee, nee, nee, het waren geen doelpunten van absolute schoonheid of prangende urgentie, maar o zo gegund en met een diepe buiging voor ’s mans imposante carrière.

  “Er hingen spelers om zijn nek, die nog niet eens geboren waren toen Henri zijn debuut maakte”, merkte Blikman op. 4-3, gaan we nog beleven? Helaas, wel een goed gevoel, maar wederom geen punten.
  Voorwaarts V is de kampioen van 3D. Rijssen Vooruit daalt met Lemele af naar de vierde klasse.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.