kunst and vliegwerk tijdens vechtdal wak week

  Op zaterdag 3 en zondag 4 juni aan de Haven Oost in Ommen is het openlucht festival “Kunst & Vliegwerk”. Vliegeraars uit het Vechtdal (en ver daarbuiten) zullen hun kunstzinnige vliegers oplaten, er zullen ook dit jaar weer bijzondere creaties het luchtruim kiezen.
  Aanvang 10.00 uur tot 00.00 uur

  Wat is er nog meer te doen op het festival?
  Er is een tent waar de verschillende kunstenaars hun creatieve uitingen laten zien en er zijn workshops vliegers maken. Je kunt ook je Kunstzinnig laten schminken, popcorn ploffen of pannenkoeken bakken en grote zeepbellen blazen.
  Ook dit jaar is er weer een klein Indianendorp met verhalen, spel en muziek.

  Dit jaar is er tijdens het festival een interactief LandArt project met Bamboe, het geeft geluid als het waait (windorgel) en is ’s avonds magisch verlicht.
  Zaterdagavond vanaf het Tweeduuster staat o.a. het verlicht vliegeren op het programma met led lampjes in de vliegers en met reflex band aangestraald door een schijnwerper, je kunt ook je eigen zaklamp meenemen om alles goed te zien.
  Het open podium bied bezoekers de mogelijkheid om semi akoestische muziek te maken, een gedicht voor te dragen of een ander kunstje te vertonen.

  Zondag vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur is er ook weer veel te zien en beleven.

  Kortom het is zeker de moeite waard om te komen kijken en rond te lopen tussen al de vliegers en Kunst op de grond en in de lucht.
  Het Vliegermuseum is beide dagen ook geopend en alles is gratis toegankelijk

  Dit non profit festival wordt ondersteund door de Provincie Overijssel, gemeente Ommen, de Rabo Coopratieweken en de middenstand van Ommen en uitgevoerd door vrijwilligers.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.