Home / kindermiddag vogels bij de koppel

Op woensdag 17 mei organiseert De Koppel een kindermiddag, die in het teken staat van vogels. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Uiteraard kunnen jongere of oudere kinderen die dit leuk vinden ook langskomen.

kindermiddag vogels bij de koppel

De middag begint met wist-je-datjes over vogels, want weet jij eigenlijk waarom vogels veren hebben? Daarna krijgen de kinderen een papieren bordje. Dat kan naar eigen inzicht gekleurd worden. Op het bordje komt een vogel. Deze moet eerst getekend worden. Het mag een bestaande vogel zijn, maar maak je liever een fantasievogel, dan is dat ook goed. De vogel wordt uitgeknipt en kan ingekleurd worden met verf of stiften. Wil je kraaltjes en glitter gebruiken? Doen! Met natuurlijke materialen, zoals blad, takjes, mos en veertjes, kan er voor de vogel een nestje gemaakt worden.

De middag begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg, tel. 0523-273388. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de  weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. www.dekoppel.com. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal. 

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

OMMEN – Vanaf maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.