Home / kees slingerland uit hardenberg nieuw statenlid groenlinks overijssel

kees slingerland uit hardenberg nieuw statenlid groenlinks overijssel

Kees is geen onbekende in de (provinciale) politiek. Slingerland: “Sinds oktober 2015 ondersteun ik de Statenfractie in de steunfractie en sinds 7 december 2016 neem ik als Burgerlid vooral deel aan de Statencommissie ‘Verkeer en Vervoer’. De portefeuille die ik nu krijg is vier maal zo groot, dus dat gaat nogal wat betekenen voor mijn tijdsbesteding. Ik heb er zin in, maar na ruim vijftien jaar gemeenteraadslid in Hardenberg ben ik nog een beetje aan het wennen aan de Provinciale Staten. Uiteraard ga ik mijn beste beentje voor zetten. We gaan er voor! “

Lees ook

Expositie van Janny de Groot in de Mozaïek

LEMELERVELD – In kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld is momenteel een expositie te zien van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.