Home / jeugddag sportvisserij oost nederland in ommen

jeugddag sportvisserij oost nederland in ommen

Kinderen in de leeftijd tot 14 jaar kunnen meedoen aan een viswedstrijd met de vaste hengel in een van de Dantevijvers in Ommen. Kinderen vanaf 12 jaar t/m 17 jaar kunnen meedoen met een streetfishing wedstrijd, waarbij zij mogen vissen in verschillende vijvers in Ommen.

Iedereen mag met zijn eigen hengelmateriaal vissen, maar er zijn ook voldoende hengels beschikbaar voor wie geen hengel heeft. Deelname is gratis en voor lunch en drinken wordt gezorgd. Kijk voor meer informatie even op de jeugdpagina van Sportvisserij Oost Nederland.

Lees ook

Start herinrichting voorplein gemeentehuis Dalfsen

DALFSEN – NTP B.V. is met de ondertekening van de bouwteamovereenkomst officieel de aannemer die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.