janny sturris en ariane inden voor de schoonheidssalon

  Foto/tekst: Dook van Gils

  In november 2004 nam Janny Sturris de schoonheidssalon over van de vorige eigenaresse en daar heeft ze geen moment spijt van gehad. Ze geniet er elke dag van om mensen er mooi uit te laten zien: “Met een mooie huid voel je je beter, heb je meer zelfvertrouwen.” Bij de schoonheidssalon kunnen klanten niet alleen terecht voor een mooie huid, sinds 2010 is er ook kapsalon gevestigd in het pand. Janny: ‘Dat is voor veel vrouwen ideaal, het is een stuk service naar onze klanten. Ze kunnen een gezichtsbehandeling combineren met een kappersbezoek, ze hoeven maar één afspraak te maken en het kost ze minder tijd.” De immer drukbezette Ariane Inden vond dat ook een geweldig goede en interessante combinatie.

  Een andere service die Janny haar klanten biedt is de Liema. Volgens Janny een wonderapparaat: “Het is een afslankmethode met gegarandeerd meetbaar resultaat. De Liema is een manier om af te slanken, maar je voelt je er ook vitaler en fitter mee. Door elektrostimulatie en ultrasound te combineren geeft de Liema verbluffende effecten. Ik sta er vaak zelf van te kijken!”

  Veel klanten kwamen Janny feliciteren. De immer sociale Janny had op de uitnodigingen aangegeven dat ze in plaats van cadeaus of bloemen graag een gift zou ontvangen voor haar achterneef en ex-kankerpatiënt Edwin Sturris, die volgende week de Alp ‘dHuez gaat beklimmen. Er kan dus weer een mooi bedrag bijgeschreven worden in de strijd tegen kanker.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.