jaarlijkse open dag bij dierenopvang in balkbrug

  Op deze dag zijn er op ons plein weer diverse kraampjes met o.a. dierenbenodigdheden. Kunstenares Emma Weelink uit Ommen verkoopt speciaal voor ons ontworpen keramieken beeldjes. En natuurlijk houden wij weer onze jaarlijkse loterij met prachtige prijzen! Voor de inwendige mens hebben wij o.a. koffie, thee en poffertjes. De hele dag geven wij rondleidingen in ons katten- en hondenverblijf. En ’s middags kunt u deelnemen aan de begeleide hondenwandelingen die om 13.00 uur en 14.30 uur starten.

  De open dag van dit jaar is voor ons bijzonder. Deze dag staat namelijk in het teken van de start van een nieuw project. Wij gaan een grote hartenwens van Astrid Koningen realiseren…. een ruimte in de dierenopvang speciaal ingericht voor oudere honden. Astrid is deze dag natuurlijk aanwezig en vertelt u graag meer over haar droom op de plek waar Veccio’s Seniorenparadijs gaat komen. En het spreekt voor zich, maar alle opbrengsten van de open dag komen ten goede aan de bouw en inrichting van Veccio’s Seniorenparadijs.

  U bent van harte welkom en wij ontmoeten u graag op zaterdag 10 juni a.s.!

  Team Dierenopvang Koningen
  www.dierenopvangkoningen.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.