Home / jaarlijkse open dag bij dierenopvang in balkbrug

jaarlijkse open dag bij dierenopvang in balkbrug

Op deze dag zijn er op ons plein weer diverse kraampjes met o.a. dierenbenodigdheden. Kunstenares Emma Weelink uit Ommen verkoopt speciaal voor ons ontworpen keramieken beeldjes. En natuurlijk houden wij weer onze jaarlijkse loterij met prachtige prijzen! Voor de inwendige mens hebben wij o.a. koffie, thee en poffertjes. De hele dag geven wij rondleidingen in ons katten- en hondenverblijf. En ’s middags kunt u deelnemen aan de begeleide hondenwandelingen die om 13.00 uur en 14.30 uur starten.

De open dag van dit jaar is voor ons bijzonder. Deze dag staat namelijk in het teken van de start van een nieuw project. Wij gaan een grote hartenwens van Astrid Koningen realiseren…. een ruimte in de dierenopvang speciaal ingericht voor oudere honden. Astrid is deze dag natuurlijk aanwezig en vertelt u graag meer over haar droom op de plek waar Veccio’s Seniorenparadijs gaat komen. En het spreekt voor zich, maar alle opbrengsten van de open dag komen ten goede aan de bouw en inrichting van Veccio’s Seniorenparadijs.

U bent van harte welkom en wij ontmoeten u graag op zaterdag 10 juni a.s.!

Team Dierenopvang Koningen
www.dierenopvangkoningen.nl

Lees ook

Leon Stolte neemt zesde en zevende plaats mee uit Duitsland

NIEUWLEUSEN – Aan de twee races in het Duitse Oschersleben om het IDC Supersport 600 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.