Home / international school eerde komt met shuttle service voor basisschoolleerlingen

De dagleerlingen van de International School Eerde kunnen vanaf volgend schooljaar met een zogeheten shuttlebus naar school. De Leerlingen worden ’s ochtends opgehaald en wanneer de school uit is worden zij weer naar huis gebracht.

international school eerde komt met shuttle service voor basisschoolleerlingen

Tijdsbesparing voor ouders
De school is de enige aanbieder van internationaal basisonderwijs in het oosten van het land. Om de ouders van de schoolgaande leerlingen te ontzien in reistijd, start ISE vanaf schooljaar 2017 – 2018 met deze service. Deze service zal actief zijn op twee regionale routes Zwolle-Dalfsen-Ommen en Enschede – Hengelo-Almelo-Ommen.

Over International School Eerde
Op het landgoed Eerde bij Ommen, bereiden gekwalificeerde docenten hun leerlingen uit 25 verschillende landen voor op de volgende stap in hun leven. ISE biedt internationale scholing aan op primary, secondary 1 en IGCSE-niveau volgens de Cambridge en het IB diploma programme richtlijnen en werkt volgens de code of honour. Dat houdt in dat leerlingen van 4 tot ca. 19 jaar bij ISE terecht kunnen en onderwijs volgen in het Engels. Tegelijkertijd onderhouden ze hun moedertaal. Voor leerlingen vanaf 12 jaar bestaat de mogelijkheid om tijdens het schoolseizoen op de campus van Eerde in Boarding te verblijven. ISE is de enige school in Nederland met boardingfaciliteiten op het schoolterrein.
ISE moedigt haar leerlingen aan om motivatie uit zichzelf te halen, het idee van een leven lang leren te omarmen en om een hoge mate van internationale bewustwording te ontwikkelen. Zodra de kinderen de school verlaten, zijn ze wereldburgers.

Kijk voor meer informatie over de shuttle service van International School Eerde op www.eerde.nl 

Lees ook

Collecte Amnesty International volledig online

14 t/m 20 maart 2021 DALFSEN – Gelijke rechten voor mannen en vrouwen, trouwen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.