Home / inloopuurtje lokale partij ommen

De Lokale Partij Ommen houdt maandagavond 8 mei van 19.30 tot 20.30 uur weer een inloopuurtje voor alle inwoners van de gemeente Ommen die vragen, opmerkingen of suggesties hebben aangaande de Ommer politiek.

inloopuurtje lokale partij ommen

Dit geldt zowel voor individuele burgers als groeperingen. In de komende commissievergadering staan onder andere het kwijtscheldingsbeleid gemeentelijke belastingen, aanleg fietspad Dunnewind in Varsen en aanpassing bestemmingsplan Buitengebied op de agenda. De LPO hoort graag hoe u daar over denkt. Het inloopuurtje zal gehouden worden in het gemeentehuis aan de Chevalleraustraat 2 in Ommen. Iedereen is daar van harte welkom.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.