informatiemiddag over e bikes in balkbrug

  In de bijeenkomst zal de E-bike centraal staan. Naast bewustwording van de risico’s, worden ook de steeds veranderende verkeersregels toegelicht. Als verkeersdeelnemer moet je de regels natuurlijk kennen en weten toe te passen.

  Fietsenmaker Andre van Veen zal met E-bikes aanwezig zijn voor demonstratie en uitleg. Deze middag zal worden gehouden op maandag 15 mei aanvang 14.00 uur in M.F.C.Het Trefpunt in Balkbrug. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar om deel te nemen is opgave voor 8 mei noodzakelijk bij Bertha Kleinlugtebeld  (06-11181095 of 0523-657594). Er kunnen maximaal 60 personen aan de bijeenkomst deelnemen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.